Results 1 to 5 of 5

Thread: rome total war is not working for me (please help!!!)

  1. #1
    Too much time on my hands Member Hellenic_Hoplite's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    196

    Unhappy rome total war is not working for me (please help!!!)

    everytime I try to play it says "failed to initialize 3D audio" and I can't play can anyone help me fix this problem.

  2. #2
    Vote: Sasaki Member ByzantineKnight's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Decomposing on Seon
    Posts
    1,247

    Smile Re: rome total war is not working for me (please help!!!)

    You could try to reinstall your sound card or something, im no expert...
    RIP Tosa, I can't believe you are gone, but we will never forget you

  3. #3
    Honorary Argentinian Senior Member Gyroball Champion, Defend Your Castle Champion, Karts Champion Caius's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    I live in my home, don't you?
    Posts
    8,115

    Default Re: rome total war is not working for me (please help!!!)

    Go to the CD and find the following file:
    mss32.dll
    then go to your RTW folder and paste.Try again




    Names, secret names
    But never in my favour
    But when all is said and done
    It's you I love

  4. #4
    Too much time on my hands Member Hellenic_Hoplite's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    196

    Default Re: rome total war is not working for me (please help!!!)

    Quote Originally Posted by Caius Flaminius
    Go to the CD and find the following file:
    mss32.dll
    then go to your RTW folder and paste.Try again
    when I pasted it it said I already had that file, its still having the same problem and when I try to un-install it so I can re-install it, it the demo shield wizard loads half way thrgough and than just cuts off.

  5. #5
    Honorary Argentinian Senior Member Gyroball Champion, Defend Your Castle Champion, Karts Champion Caius's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    I live in my home, don't you?
    Posts
    8,115

    Default Re: rome total war is not working for me (please help!!!)

    Quote Originally Posted by Hellenic_Hoplite
    when I pasted it it said I already had that file, its still having the same problem and when I try to un-install it so I can re-install it, it the demo shield wizard loads half way thrgough and than just cuts off.
    First, delete it manually.Then, use a registry cleaner, such as RegCleaner or CCleaner.Make a copy of your reg, always!Then install it.

    Hope this helps

    Caius




    Names, secret names
    But never in my favour
    But when all is said and done
    It's you I love

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO