Results 1 to 8 of 8

Thread: Maximum size to the map?

  1. #1
    Shaidar Haran Senior Member SAM Site Champion Myrddraal's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    UK
    Posts
    5,752

    Default Maximum size to the map?

    Is it just me making an error or is there a maximum size to the campaign map. As a test, I took DJ's map template, all I did was double the width by adding to it, and it won't load, no error message, no .rmw generated...

    I've had trouble with file formats in the past, so I'd like to check please. Thanks.

  2. #2

    Default Re: Maximum size to the map?

    I don't know how big DJ's template is, but Dead Moroz reported that he'd found no upper limit to the size of the map in creating Mundus Magnus, just the upper limit where the roads stop matching up and the AI gets confused.
    Epistolary Richard's modding Rules of Cool
    Cool modders make their mods with the :mod command line switch
    If they don't, then Cool mod-users use the Mod Enabler (JSGME)
    Cool modders use show_err
    Cool modders use the tutorials database Cool modders check out the Welcome to the Modding Forums! thread Cool modders keep backups Cool modders help each other out

  3. #3
    Shaidar Haran Senior Member SAM Site Champion Myrddraal's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    UK
    Posts
    5,752

    Default Re: Maximum size to the map?

    Hm, I'll try some more tests to see if its a format error...

  4. #4
    Shaidar Haran Senior Member SAM Site Champion Myrddraal's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    UK
    Posts
    5,752

    Default Re: Maximum size to the map?

    OK, I now try taking the same map, and reduced it back to normal size, editing descr_terrain.txt appropriately. The map works.... I don't get it, I must have made a mistake first time around. Time to try again...

  5. #5
    Member Member blindfaithnogod's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Lawrence, KS USA
    Posts
    175

    Default Re: Maximum size to the map?

    in the descr_terrain.txt in your campaign maps folder you will see a place where it says dimensions. you will need to edit this as you change map sizes

    Blue Lotus Total War
    --------------------------------------------------------------------------------------
    Byzantium Total War

  6. #6
    Chieftain of the Pudding Race Member Evil_Maniac From Mars's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    6,407

    Default Re: Maximum size to the map?

    Quote Originally Posted by Epistolary Richard
    I don't know how big DJ's template is, but Dead Moroz reported that he'd found no upper limit to the size of the map in creating Mundus Magnus, just the upper limit where the roads stop matching up and the AI gets confused.
    That's 24/7, not just when you do that with the map.

  7. #7
    Shaidar Haran Senior Member SAM Site Champion Myrddraal's Avatar
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    UK
    Posts
    5,752

    Default Re: Maximum size to the map?

    Quote Originally Posted by blindfaithnogod
    in the descr_terrain.txt in your campaign maps folder you will see a place where it says dimensions. you will need to edit this as you change map sizes
    Of course... I'm not that inexperienced
    Quote Originally Posted by Myrddraal
    editing descr_terrain.txt appropriately.

  8. #8
    Member Member blindfaithnogod's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Lawrence, KS USA
    Posts
    175

    Default Re: Maximum size to the map?

    haha i must have overlooked that. sorry.

    Blue Lotus Total War
    --------------------------------------------------------------------------------------
    Byzantium Total War

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO