Results 1 to 7 of 7

Thread: Shader 1.1 help?

  1. #1
    Member Member ZombieFriedNuts's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    England
    Posts
    504

    Default Shader 1.1 help?

    I was trying to play the M2TW demo and it said that I need shader 1.1, is this software I can download or in hardware that I have to buy.
    Make Beer Not War

  2. #2
    Senior member Senior Member Dutch_guy's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Holland.
    Posts
    5,006

    Default Re: Shader 1.1 help?

    Quote Originally Posted by ZombieFriedNuts
    I was trying to play the M2TW demo and it said that I need shader 1.1, is this software I can download or in hardware that I have to buy.
    You're probably going to need a new videocard, one which does support Shader 1 and higher.

    Which v.card do you currently have ?

    I'm an athiest. I get offended everytime I see a cold, empty room. - MRD


  3. #3
    Member Member ZombieFriedNuts's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    England
    Posts
    504

    Default Re: Shader 1.1 help?

    i have a laptop so it dosent look like ill be getting M2TW any time soon
    i have an acer Travelmate 4650 im not sure what card i got
    Make Beer Not War

  4. #4
    probably bored Member BDC's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Britain
    Posts
    5,508

    Default Re: Shader 1.1 help?

    You probably have some horrible onboard chip. So yes, short of getting a new machine, no fancy games for you!

  5. #5
    Member Member ZombieFriedNuts's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    England
    Posts
    504

    Default Re: Shader 1.1 help?

    no fancy games! its actually quite good i can play half life 2on here
    Last edited by ZombieFriedNuts; 11-09-2006 at 23:39.
    Make Beer Not War

  6. #6
    probably bored Member BDC's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Britain
    Posts
    5,508

    Default Re: Shader 1.1 help?

    Intel 915GM chipset
    That's your problem. The bane of laptop gamers. I'm surprised HL2 works tbh.

  7. #7
    Member Member ZombieFriedNuts's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    England
    Posts
    504

    Default Re: Shader 1.1 help?

    Well it looks like I do have it and the campaign works fine , in battle mode if there are two full stacks going at each other then it wont actually load but a small army of 3 or 4 going at each other is fine with a bit of lag.
    Make Beer Not War

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO