Results 1 to 8 of 8

Thread: Incompetent Trader...

  1. #1
    A Barbarian Mercenary Member unseen11's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    65

    Default Incompetent Trader...

    I can't seem to shake this trait...I'm playing LTC 3.1 as Byzantine and it seems on the first turn when i build a road I get the incompetent trader trait for whichever governor is in the province when the road is built...

    Is this a known bug since roads actually help trade?

  2. #2
    Member Member Zarky's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Finland
    Posts
    381

    Default Re: Incompetent Trader...

    Well... you get that when you have governors in settlements without at least grain exchange, so what i suggest is: in the start, send governor away to plant Watchtowers but make sure he┤s back when Grain Exchange is halfway done, so he still gets the points towards good trader.
    I don┤t know why would you get it on first turn right after building roads, never happened to me.
    Homo Sapiens non Urinat in Ventum - the wise man does not piss against the wind.

  3. #3
    A Barbarian Mercenary Member unseen11's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    65

    Default Re: Incompetent Trader...

    oh and another thing I should mention...I can't fight battles anymore...it always causes a ctd

  4. #4
    Relentless Bughunter Senior Member FactionHeir's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    London, UK
    Posts
    8,115

    Default Re: Incompetent Trader...

    Get rid off data\descr_geography_new.txt and data\descr_geography_new.db
    Want gunpowder, mongols, and timurids to appear when YOU do?
    Playing on a different timescale and never get to see the new world or just wanting to change your timescale?
    Click here to read the solution
    Annoyed at laggy battles? Check this thread out for your performance needs
    Got low fps during siege battles in particular? This tutorial is for you
    Want to play M2TW as a Vanilla experience minus many annoying bugs? Get VanillaMod Visit the forum Readme
    Need improved and faster 2H animations? Download this! (included in VanillaMod 0.93)

  5. #5

    Default Re: Incompetent Trader...

    Bad Trader is caused by being in settlement without a grain exchange, that is the only cause and the only solution is to build one. Also dirt roads do not improve trade, despite what the description says.

    Ditto on what FH says. You should have read the unpacker readme.txt

  6. #6
    A Barbarian Mercenary Member unseen11's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    65

    Default Re: Incompetent Trader...

    lol yes that is true i should of but im not used to having to unpack stuff to mod total war games...>_>

    and with LTC 3.1 it makes grain exchanges so expensive and the Byzantines are dirt poor despite great positioning trade wise ...

  7. #7
    Ice stink there for a ham. Member Mystery Science Torture 3000 Champion, Mini Putt 3 Champion, Super Hacky Sack Champion, Pencak Champion, Sperm Wars Champion, Monkey Diving Champion Yoyoma1910's Avatar
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Yarr me matey. I be livin on the high seas.
    Posts
    2,528

    Default Re: Incompetent Trader...

    I don't recall 100%, but I think they can still get points twords bad trader even when the grain exchange is halfway built.

    My kingdom for a .

  8. #8

    Default Re: Incompetent Trader...

    True.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Single Sign On provided by vBSSO